![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | Arcade | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Veteran Trucker
|
http://www.gdo.ro/Eveniment/2010-07-...i+repara+tirul
Mercedesul apartine firmei unde lucreaza fratele meu . Mi-a zis ca soferul pe care l-a omorat ( dumnezeu sa-l odihneasca ) a facut pana la semiremorca pe partea stanga si s-a pus so schimbe dar nu era iesit complet de pe sosea . In fata baiatului cu Mercedesul cica a mai fost un tir care la ocolit brusc si acesta din urma nu a mai avut timp sa-l ocolesca si el la randul lui si la prins intre rezervor si axa din spate . Incercand sa-l evite a tras stanga brusc si a intrat intre 2 pomi dar degeaba . Ca sa-l scoata de acolo pompierii au taiat rezervorul de pe masina , si aceasta de abia au scos-o cu macaraua . Soferul Mercedesului e si acuma in stare de soc . |
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
bun si ala nu stia sa iasa inafara soselei ??? eu unul stiu ca daca ramai imobilizat pe partea carosabila esti OBLIGAT sa SEMNALIZEZI vehiculul ........ asta este ..Odihneasca-se in Pace
|
|
|
#3 |
|
Veteran Trucker
|
Inca 2 poze cu Actrosul
. |
|
|
|