![]() |
|
|
|||||||
| Register | FAQ | Members List | Calendar | Arcade | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Veteran Trucker
|
Pe vatra dornei pe partea aia pe iarna odata cand m-am uitat in oglinda vroia vagonu sa ma depaseasca....asa ca am lasat-o mai usor pana am trecut pasu.
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Fresh Member
|
aici depinde daca este intarder din ala cu 3 trepte cu racire pe ulei care franeaza de te pune in cap sau pur si simplu un decompresor care doar optureaza galeria de evacuare si atunci cand esti incarcat nici nu se prea cunoaste,oricum pe carosabil umed trebuie evitata folosirea lor mai ales in curbe iar pe drum alunecos nici sa nu va treaca prin cap
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Fresh Member
|
Ma nu stiu dar tatal meu foloseste frana de motor mai tot timpu si pe carosabil umed dar cand vine vorba de zapada el se foloseste de cutie reducand din trepte usor tatal meu de cand lucra pe T.I.R nu a avut nici un incident iarna nu a picat in nici un sant sau sa se trezeasca k ii fuge remorca inaite lui,dar a patit o faza mai putin obisnuita intr-o iarna era pe valea prahovei si un sofer de masina mica a intrat in derapaj si a impis remorca lu tata spre marginea drumului unde se afla o "prapastie" adanca de vreo 10-15metri in acel moment tata a accelerat si a reusit sa redreseze remorca sofer din masina mica sa oprit la margiea "prapastiei"accidentu nu a fost mediatizat deoarece tatal meu a cazut de acord cu soferu care a cauzat accidentu...nu stiu sincer iarna tata nu prea se risca sa foloseasca frana de motor...asa ca nu stiu si tata conduce tot un VolVo FH 440 model din 2007 cu o semiremorca cu prelata...
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
yeah .. si matizu daca il incarci iti duce 3.5t cu 110 km/h ....... chiar daca ar fi gol vagonul .... ar fi trebuit ca cel cu turismul sa fi avut o viteza ft mare ..... si eventual dupa impact masina sa fi fost dauna totala
![]()
|
|
|
#17 |
|
Fresh Member
|
nu o fost problema de viteza o fost problema de polei cu zapada deci nu prea ai ce face norocu lu tata o fost ca o avut lanturile puse
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|